Gurli Gris chokolademousse a la mudder

Gurli Gris chokolademousse a la mudder

Til en sjov Gurli gris fødselsdag hører selvfølgelig også en 'ægte' mudderpøl - her i form af en chokolademousse.

Ingredienser

  • 125 g. mørk chokolade
  • 2,5 dl. piskefløde
  • 3 spsk. sukker
  • 3 stk. past. æggeblommer
  • Opskriften er fra Froekenfryd.dk 

Sådan laver du Gurli Gris chokomousse

  1. Hak chokoladen fint, og smelt det over vandbad.
  2. Pisk æggeblommer og sukker til det er lyst og luftigt.
  3. Pisk fløden til flødeskum.
  4. Hæld den smeltede chokolade langsomt i æggene, mens der piskes. Vend tilsidst flødeskum i.
  5. Kom chokolademoussen i små glas eller i en skål, og stil det på køl mindst et par timer inden servering. Pynt evt. med flødeskum.