Havre-kokos-granola med mørk chokolade

Havre-kokos-granola med mørk chokolade

Ingredienser

  • 12 - 15 kager
  • 2 spsk smør
  • 3 spsk flydende honning
  • 150 g grovvalsede havregryn
  • 4 spsk kokosmel
  • 200 g mørk chokolade
  • 3 spsk kokosolie

Sådan gør du

  1. Smelt smørret på en pande, og tilsæt honningen, rør rundt, til det er blandet. Tilsæt havregryn og kokosmel, og rist over middel varme, indtil grynene er gyldne og let karamelliserede. Lad dem køle helt af på et stykke bagepapir, det gør ikke noget, hvis det klumper lidt. Smelt chokoladen sammen med kokosolien over vandbad, og vend den helt afkølede granola med chokoladen.
  2. Sæt blandingen i skefulde som små toppe på en bageplade med bagepapir, det gør ikke noget, at de flyder lidt ud. Lad dem stå på et køligt sted, indtil de er faste, og opbevar dem på køl i en lufttæt beholder, med bagepapir imellem lagene.