Pandebager med blåbær og chokolade

Havrepandekager med bær & chokolade

Spis dem til morgen eller som ren forkælelse sidst på dagen.

4 personer / 8 stk.

Ingredienser

  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 2 dl fintvalsede havregryn
  • 1/2 tsk salt
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 2 spsk kokosolie til stegning
  • Servering:
  • 200 g blåbær
  • 50 g smeltet, mørk chokolade min. 70% cacaoindhold.

  1. Mos bananerne godt og pisk dem med æg, havregryn, salt og kardemomme.
  2. Varm panden op og kom lidt kokosolie på. Kom pandekagedejen på i klatter med en ske, steg dem gyldne og sprøde på begge sider og hold dem evt varme i ovnen.
  3. Server pandekagerne med blåbær og dryp dem med smeltet chokolade.