Hindbærmuffin-is
Supernem isdessert, når den søde tand melder sig. Fløden i isen stabiliserer dit blodsukker, hvilket er med til at forebygge overspisning.
18 styk
Ingredienser
- 4 spsk Suvida Strø
- 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
- 1 bæger pasteuriserede æggehvider
- 4 dl piskefløde
- 150 g mørk chokolade, 70-85%
- 1 tsk vaniljepulver
- 75 g hindbær og evt. lidt mørk hakket
- chokolade til pynt
Sådan gør du
- 1/ Pisk æggeblommer og Suvida Strø til en luftig æggesnaps.
- 2/ Pisk æggehviderne stive. Pisk fløden til skum. Vend fløde og æggehvider sammen.
- 3/ Hak chokoladen fint. Vend flødeskum i æggesnapsen. Vend forsigtigt den hakkede chokolade og vaniljepulver i.
- 4/ Fordel massen i 18 muffinforme af silikone, og lad dem fryse ind.
- [135 kcal og 16 g protein pr. portion]
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter
SE OGSÅ på Boligliv.dk: Ispinde med mango og jordbær