Irsk brødbudding med Baileys
Skøn "bread and butter pudding” med Baileys.
6-8 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: ca. 30 min.
- Ikke fryse-egnet
- 6 skiver franskbrød (eller sandwichbrød)
- 50 g smør
- 4 æggeblommer
- 50 g flormelis
- 4 dl mælk
- 1½ dl Baileys
- 50 g rosiner
- Drys: 4-5 spsk brun farin
- Smør et ovnfast fad. Smør brødskiverne med smør og piskæggeblommer, flormelis,mælk og Baileys sammen.
- Læg et lagbrødskiver, drys med rosiner og læg et lag brødskiver mere. Hæld æggeblandingen henover brødet. Drys med brun farin på toppen.
- Bag kagen i vandbad i en 25 grader varm ovn ca. 30 min. Servéres lun.