Irsk brødbudding med Baileys

Irsk brødbudding med Baileys

Skøn "bread and butter pudding” med Baileys.

6-8 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: ca. 30 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 6 skiver franskbrød (eller sandwichbrød)
  • 50 g smør
  • 4 æggeblommer
  • 50 g flormelis
  • 4 dl mælk
  • 1½ dl Baileys
  • 50 g rosiner
  • Drys: 4-5 spsk brun farin

  1. Smør et ovnfast fad. Smør brødskiverne med smør og piskæggeblommer, flormelis,mælk og Baileys sammen.
  2. Læg et lagbrødskiver, drys med rosiner og læg et lag brødskiver mere. Hæld æggeblandingen henover brødet. Drys med brun farin på toppen.
  3. Bag kagen i vandbad i en 25 grader varm ovn ca. 30 min. Servéres lun.