Jordbær-mazarinkager

Jordbær-mazarinkager

De bedste små jordbærkager.

4 små kager med en diameter på 8 cm

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Bagetid: 20 min.
  • 200 g jordbær
  • 50 g rørsukker
  • ½ vaniljestang
  • 125 g smør (blødt)
  • 125 g sukker
  • 125 g marcipan
  • 2 æg
  • 100 g mel

  1. Rens jordbærrene, og skær dem i fine skiver. Bland dem med rørsukker og kornene fra den halve vaniljestang.
  2. Rør smør og sukker lyst og skummende, og riv marcipanen i. Pisk det godt igennem.
  3. Tilsæt æggene ét ad gangen, og pisk godt efter hvert æg.
  4. Tilsæt melet, og rør dejen flot ensartet.
  5. Hæld dejen i små smurte forme med en diameter på 8 cm, og fordel jordbærrene i de små forme. Tryk bærrene godt ned i dejen.
  6. Bag kagerne i ovnen ved 175 grader i ca. 20 min.
  7. Lad kagerne afkøle helt, inden de tages ud af formene. Pynt med flormelis.