Jordbærcappacio med balsamico

Jordbærcappacio med balsamico

Balsamicoen fremhæver jordbærrenes sødme og giver jordbærrene et tvist.

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Køletid: 30 min.
  • 500 g jordbær
  • 2-3 spsk. rørsukker
  • 2-spsk. balsamico
  • friskkværnet sort peber
  • 1 bundt frisk mynte

  1. Skyl og nip jordbærrene, og tør dem godt.
  2. Rør balsamico og sukker godt sammen.
  3. Skær jordbærrene i fine, tynde skiver, og fordél dem på et fad.
  4. Hæld dressingen over jordbærrene, og sæt dem i køleskabet i en halv time, så marinaden når at trænge ind i jordbærrene.
  5. Kværn lidt friskkværnet peber over jordbærrene lige inden servering, og pynt med frisk mynte. Bærrene smager dejligt med lidt græsk yoghurt eller en klat vaniljeis til.