Jordbærcappacio med balsamico
Balsamicoen fremhæver jordbærrenes sødme og giver jordbærrene et tvist.
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Køletid: 30 min.
- 500 g jordbær
- 2-3 spsk. rørsukker
- 2-spsk. balsamico
- friskkværnet sort peber
- 1 bundt frisk mynte
- Skyl og nip jordbærrene, og tør dem godt.
- Rør balsamico og sukker godt sammen.
- Skær jordbærrene i fine, tynde skiver, og fordél dem på et fad.
- Hæld dressingen over jordbærrene, og sæt dem i køleskabet i en halv time, så marinaden når at trænge ind i jordbærrene.
- Kværn lidt friskkværnet peber over jordbærrene lige inden servering, og pynt med frisk mynte. Bærrene smager dejligt med lidt græsk yoghurt eller en klat vaniljeis til.