Jordbæris i kræmmerhus med chokoladekant

Jordbæris i kræmmerhus med chokoladekant

Lav selv en lækker jorbæris af de søde danske jordbær og servér i et kræmmerhus med chokoladekant.

Ingredienser

  • 500 g jordbær
  • 4 spsk. flormelis
  • 6 past. æggeblommer (3 bægre)
  • 150 g flormelis
  • ½ l piskefløde
  • 1 dl jordbærmarmelade
  • Desuden:
  • 6 kræmmerhuse
  • 50 g smeltet mørk chokolade

  1. Miks jordbærrene og 4 spsk. flormelis til puré i en foodprocessor eller blender.
  2. Pisk æggeblommer, resten af flormelis og piskefløde til cremet skum. Vend jordbærmassen og jordbærmarmelade i. Kom parfaitmassen i en fryseegnet form, og frys isen mindst 4 timer.
  3. Dyp kanten af kræmmerhusene i smeltet chokolade. Lad det stivne. Fyld kræmmerhusene med is.