Kakaoroulade med hvid chokocreme og bær
8-10 personer
Ingredienser
- Rouladedej:
- 3 mellemstore æg
- 120 g sukker
- 120 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 3 spsk. kakaopulver
- Hvid chokocreme:
- 2 past. æggeblommer (1 bæger)
- 2 spsk. flormelis
- korn af 1 vaniljestang
- 100 g hvid chokolade
- 2 dl piskefløde
- Desuden:
- 50 g blåbær
- 100 g jordbær
- 2 kiwifrugter
- Lav en portion rouladedej,og tilsæt sigtet kakaopulveri dejen. Bag rouladen iovnen ved 225 gr. i 5-7 min.
- Pisk æggeblommernecremede med flormelis og vanilje.Smelt chokoladen i mikroovneller over vandbad. Rørførst lidt af chokoladen i æggemassenog herefter resten i.Piskflødentil blødtskum, og venddet i.
- Smør halvdelen af cremenpå den afkølede kagebund.Fordel skyllede og afdryppedeblåbær, jordbærbåde og ternaf skrællede kiwifrugter over.Rul rouladen sammen. Serverevt. med lidt ekstra bær.