Kakaoroulade med hvid chokocreme og bær

Kakaoroulade med hvid chokocreme og bær

8-10 personer

Ingredienser

  • Rouladedej:
  • 3 mellemstore æg
  • 120 g sukker
  • 120 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 3 spsk. kakaopulver
  • Hvid chokocreme:
  • 2 past. æggeblommer (1 bæger)
  • 2 spsk. flormelis
  • korn af 1 vaniljestang
  • 100 g hvid chokolade
  • 2 dl piskefløde
  • Desuden:
  • 50 g blåbær
  • 100 g jordbær
  • 2 kiwifrugter

  1. Lav en portion rouladedej,og tilsæt sigtet kakaopulveri dejen. Bag rouladen iovnen ved 225 gr. i 5-7 min.
  2. Pisk æggeblommernecremede med flormelis og vanilje.Smelt chokoladen i mikroovneller over vandbad. Rørførst lidt af chokoladen i æggemassenog herefter resten i.Piskflødentil blødtskum, og venddet i.
  3. Smør halvdelen af cremenpå den afkølede kagebund.Fordel skyllede og afdryppedeblåbær, jordbærbåde og ternaf skrællede kiwifrugter over.Rul rouladen sammen. Serverevt. med lidt ekstra bær.