Kålsalat med valnødder
Denne salat er skøn, knasende og syrlig.
4
Ingredienser
- ½ hvidkål
- 8 store stilke grønkål
- 1 lille grønt æble
- DRESSING MED ÆBLECIDEREDDIKE:
- ½ dl koldpresset olivenolie
- ½ dl æblecidereddike
- 1-2 tsk kokossirup
- lidt salt
- friskkværnet peber
- DRYS:
- 1 lille håndfuld bredbladet persille
- 1 håndfuld valnøddekerner
Sådan gør du:
- Snit hvidkål fint. Fjern stænglerne fra grønkålen, og snit bladene fint. Del æblet i kvarter, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Bland det hele sammen i en skål, og kom dressingen over. Rør dressingen sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Top til sidst med finthakket persille og hele valnødder inden servering.
- Opskriften er fra Jane Faerbers kogebog, LCHF Året rundt, Politikens Forlag, 250 kr.