kålsalat opskrift

Kålsalat med valnødder

Denne salat er skøn, knasende og syrlig.

4

Ingredienser

  • ½ hvidkål
  • 8 store stilke grønkål
  • 1 lille grønt æble
  • DRESSING MED ÆBLECIDEREDDIKE:
  • ½ dl koldpresset olivenolie
  • ½ dl æblecidereddike
  • 1-2 tsk kokossirup
  • lidt salt
  • friskkværnet peber
  • DRYS:
  • 1 lille håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld valnøddekerner

Sådan gør du:

  1. Snit hvidkål fint. Fjern stænglerne fra grønkålen, og snit bladene fint. Del æblet i kvarter, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern. Bland det hele sammen i en skål, og kom dressingen over. Rør dressingen sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Top til sidst med finthakket persille og hele valnødder inden servering.
  2. Opskriften er fra Jane Faerbers kogebog, LCHF Året rundt, Politikens Forlag, 250 kr.