Karry-gulerod-suppe med hvidløgscroutoner

Karry-gulerod-suppe med hvidløgscroutoner

Nem mad, der varmer og gør godt!

4 personer

Ingredienser

  • 1 stort løg
  • 400 g
  • gulerødder
  • olie
  • 1 spsk. karry
  • 1 l vand
  • 1 dl røde linser
  • citronsaft el. eddike
  • salt og peber
  • 2 stilke bladselleri
  • 4 skiver rustikt brød
  • 1-2 fed hvidløg

  1. Hak det pillede løg, og skær de skrællede gulerødder i skiver. Svits begge dele i lidt olie i 5 min. Tilsæt karry, vand og skyllede linser, og kog suppen ca. 20 min.
  2. Kør den igennem med stavblenderen, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Lige inden servering tilsættes skyllet og fint snittet bladselleri. Rist brødet på begge sider, og gnid med gennemskåret hvidløg. Skær det i bjælker, og server sammen med suppen.