Kartoffelsalat med hårdkogte æg og dild
Man går sjældent galt i byen med en god hjemmelavet kartoffelsalat. Skal den mætte ekstra meget, så top med hårdkogte æg som i denne opskrift.
Ingredienser
- Arbejdstid:
- 30 min.
- Kogetid:
- 18 min.
- Ikke fryse-egnet
- (4-6 personer)
- 600 g aspargeskartofler
- 2 stilke blegselleri (fintsnittet)
- 2-3 hårdkogte æg (hakket)
- 2-3 forårsløg (fintsnittet)
- Dressing:
- 75 g mayonnaise
- 1 dl cremefraiche 9% eller 18%
- 1 spsk vineddike
- 1 tsk dijonsennep
- 1 bdt dild (fintsnittet, men gem lidt til pynt)
- 1/2 rødløg (finthakket)
- salt og peber
- Kog kartoflerne i letsaltet vand og pil skrællen af dem.
- Lad dem afkøle og skær dem i skiver.
- Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med vineddike, sennep, salt og peber.
- Tilsæt dild og rødløg.
- Vend kartofler, blegselleri, æg og forårsløg i dressingen og pynt med dild.