Kartoffelsalat med hårdkogte æg og dild

Kartoffelsalat med hårdkogte æg og dild

Man går sjældent galt i byen med en god hjemmelavet kartoffelsalat. Skal den mætte ekstra meget, så top med hårdkogte æg som i denne opskrift.

Ingredienser

  • Arbejdstid:
  • 30 min.
  • Kogetid:
  • 18 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • (4-6 personer)
  • 600 g aspargeskartofler
  • 2 stilke blegselleri (fintsnittet)
  • 2-3 hårdkogte æg (hakket)
  • 2-3 forårsløg (fintsnittet)
  • Dressing:
  • 75 g mayonnaise
  • 1 dl cremefraiche 9% eller 18%
  • 1 spsk vineddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 bdt dild (fintsnittet, men gem lidt til pynt)
  • 1/2 rødløg (finthakket)
  • salt og peber

  1. Kog kartoflerne i letsaltet vand og pil skrællen af dem.
  2. Lad dem afkøle og skær dem i skiver.
  3. Rør mayonnaise og cremefraiche sammen med vineddike, sennep, salt og peber.
  4. Tilsæt dild og rødløg.
  5. Vend kartofler, blegselleri, æg og forårsløg i dressingen og pynt med dild.