Konfekt: Müslitoppe
Prøv de søde myslitoppe med havregryn og mørk chokolade.
20 stk.
Total:30 minutter
Ingredienser
- 75 g honning
- 50 g havregryn
- 100 g mørk chokolade
- 100 g mælkechokolade
- 1 spsk smør
- 1 spsk smagsneutral olie
- 2 spsk lys sirup
- 75 g tørret frugt, f.eks. rosiner, abrikoser og dadler
- lidt mandler til pynt, smuttede og hakkede
- ca. 20 små forme
sådan gør du
- Smelt honningen på en pande, og rist havregrynene gyldne. Læg dem på et stykke bagepapir, og afkøl.
- Hak de to slags chokolader, og smelt i en skål over vandbad sammen med smør, olie og sirup.
- Rør massen blank. Tag den af varmen, og afkøl en smule, inden den vendes med havregryn og hakket tørret frugt. Sørg for, at det hele er dækket af chokolade.
- Fordel massen i små forme, og pynt med lidt hakkede mandler. Lad dem stå køligt, indtil chokoladen har sat sig.