Koteletter med ingefæryoghurt & tabbouleh
Spicy lam på menuen
4
Ingredienser
- 8 lammekoteletter
- 2 tsk olivenolie
- 1-2 spsk røget chili-lime-rub
- Ingefæryoghurt:
- 1 bæger græsk yoghurt
- 1 fed knust hvidløg
- 1 spsk friskreven ingefær
- lidt honning
- Tabbouleh:
- 1 lille blomkålshoved
- 150 g friskbælgede ærter
- 2 spsk fintskåret mynte
- 1 fed knust hvidløg
- 2 tsk olivenolie
- 1 spsk citronsaft
- salt, peber
- friske ærteskud
- 4 arabiske brød
Sådan gør du:
- Pensl kødet med olie, og gnid det med den røgede chili-lime-rub. Grill kødet over gode gløder et par minutter på hver side.
- Rør og smag yoghurten til med hvidløg, ingefær og honning samt salt og peber.
- Riv blomkålen, bland, og smag den til med alle de øvrige ingredienser. Server salaten til kødet med ingefæryoghurt og lune arabiske brød.
- Energi pr. person: 420 kcal, fedt 30%, protein 33%, kulhydrat 37