Krydret chokolademousse
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Kogetid: 5 min.
- Køletid: min. 1 time
- Ikke fryse-egnet
- (4 pers.)
- 100 g mørk chokolade
- 1/4 tsk stødt kanel
- 1 knsp stødt nelliker
- 1 knsp stødt chili
- 1 bæger pasteuriserede æggeblommer
- 2 spsk sukker
- 1/4 l piskefløde
Sådan laver du krydret chokolademousse
- Smelt grofthakket chokolade og krydderier i en skål over vandbad.
- Pisk æggeblommer og sukker til en tyk creme og pisk fløden til let skum.
- Vend chokoladen sammen med æggecremen og vend forsigtigt flødeskummet i.
- Fordel moussen i 4 glas og stil dem koldt min. 1 time.
- Pynt evt. med høvlet chokolade.
Lækre opskrifter på chokolademousse
-
Chokolademousse: Nem og julet chokolademousse med kirsebær
-
Dejlig sommerdessert: Hvid chokolademousse med kirsebær
-
Hvid chokolademousse med bagte rabarber
-
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
-
Forførende mørk chokolademousse med blodappelsin
-
Hvid chokolademousse med hvid te
-
Sense dessert: Chokolademousse
-
Chokolademousse med nøddebund
-
Chokolademousse med mangosalat
-
Fransk kaffe-chokolademousse
-
Chokolademousse med kanel og ingefær
-
Nem chokolademousse: Hurtig og lækker chokoladedessert
-
Chokolademousse - helt uden piskefløde
-
Chokolademousse med syltede rabarber
-
Verdens bedste chokolademousse
-
Krydret chokolademousse
-
Chokolademousse med frugt
-
Chokolademousse med kaffe
-
Hvid chokolademousse med hindbærsauce
-
Chokolademousse med kaffesirup