Sponsoreret indhold

Kylling i karry med stegte løg og peanuts

Kylling i karry med stegte løg og peanuts

Forkæl smagsløgene med en lækker ret.

4 personer

Total:25 minutter

Ingredienser

  • 4 kyllingebrystfileter, i tern
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 løg, i tynde både
  • 1 rødløg i tynde både
  • 1 æble, skrællet og revet
  • 1 dl peanuts
  • 2 spsk. madolie
  • 1 dåse ananas i skiver, lille dåse
  • 2 spsk. persille, hakket
  • Ris – dosér efter pakkens anvisning.
  • Sauce
  • 2 brev Knorr Curry Sauce – 100% Naturlige Ingredienser
  • 5 dl vand

Sådan laver du kylling i karry med stegte løg og peanuts

  1. 1. Start med at koge risene. Tilberedes efter pakkens anvisning.
  2. 2. Rist peanuts på en tør pande, til de har en gylden farve. Tag dem af panden.
  3. 3. Varm 2 spsk. madolie på panden. Steg kylling med løg, rødløg æble og hvidløg.
  4. 4. Tilbered karrysaucen. Bland 5 dl vand og de to brev med Knorr Curry Sauce i en gryde. Kog i 5 minutter under omrøring. Skru ned for varmen og tilsæt kylling, løg, rødløg, æble og hvidløg. Tilsæt ananas og rør retten rundt.
  5. 5. Servér kylling i karry på ris og top med persille og ristede peanuts.