Kyllingeschnitzler med rosmarin
Nem aftensmad med kylling - lækker og sommerlig mad med kyllingebryst, kartofler og tomat. Her får du en god og hurtig opskrift på lækker nem aftensmad med kylling:
(4 pers.)
Total:30 minutter
Ingredienser
Det skal du bruge:
- 500 g kyllingebrystfileter
- salt, peber
- 2 spsk. finthakket frisk rosmarin
- olie til stegning
- 1 kg små skrubbede nye kartofler
- 1 glas færdig aïoli el. pesto
Sådan laver du kyllingeschnitzler:
- Skær kyllingebrystfileterne igennem på tværs, så de hver danner 2 kyllingeschnitzler.
- Bank dem evt. lidt flade med en kødhammer. Krydr dem med salt, peber og rosmarin. Steg schnitzlerne på en pande i olie. Tjek, at de er gennemstegte.
- Kog kartoflerne ca. 15-18 min. i letsaltet vand. Afdryp dem. Server schnitzlerne med kartofler, aïoli og tomatsalat.