Sponsoreret indhold
Lækre bananpandekager
Bananer i pandekager er fantastisk grundet deres sødme og lækre smag. Denne opskrift er god, hvis du har lyst til lidt ekstra forkælelse i hverdagen eller til weekendbrunchen. De er desuden nemme at lave, og du kan variere i opskriften alt efter hvad du har lyst til. Eksempelvis kan du komme lidt kanel og kardemomme i, hvilket giver en dejlig krydret smag.
8 pandekager
Total:10 minutter
Ingredienser
- 2 spsk. Becel Flydende
- 2 modne bananer
- 4 æg
- 1 knivspids vaniljesukker
- Topping:
- Friske bær eller frugt samt kokosflager til pynt
Sådan laver du bananpandekager
- Bland bananer, vaniljesukker og æg med en mixer.
- Opvarm Becel Flydende på en pande. Hæld små portioner af pandekagedejen på panden. Vend pandekagerne, når de er ved at være bagte. Vær forsigtig, da de let knækker.
- Serveres med friske bær eller frisk frugt samt kokosflager.