Lækre chokoladehjerter med smørcreme

Lækre chokoladehjerter med smørcreme

Vi bager en saftig intens chokoladekage i hjerteforme og dekorerer med en smørcreme.

CHOKOLADEHJERTER MED SMØRCREME

Tid: ca. 30 min. plus bage- og hviletid

(14 stk.)

Chokoladehjerter:

75 g smør

300 g sukker

3 æg

300 g hvedemel

50 g kakaopulver

1 tsk. bagepulver

1½ tsk. natron

½ tsk. vaniljesukker

2 dl kærnemælk

Smørcreme:

200 g blødt smør

100 g flormelis

2. Pisk smør med sukker. Tilsæt æggene et ad gangen. Bland hvedemel med kakaopulver, bagepulver, natron og vaniljesukker. Kom melblandingen i dejen skiftevis med kærnemælk.

3. Fyld hjerteformene to tredjedele op med dej, og bag kagerne i ca. 20 min. Mærk efter med en kødnål, om kagerne er bagt. Hænger der dej ved, bages de lidt længere tid. Afkøl kagerne på en bagerist.

4. Rør smør med flormelis til en creme. Fyld cremen i en sprøjtepose med stor stjernetylle, og sprøjt smørcremen ud på kagerne.

► SE OGSÅ: Gammeldags pæretærte

► SE OGSÅ: Små fine blåbær-mazariner

► SE OGSÅ: 4 lækre kager med karamel