Laks med østerssauce
4 personer
Ingredienser
- 400 g laksefilet uden skind
- 4 spsk. østerssauce
- 500 g grønne asparges
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. frisk reven ingefær
- evt. 1 tsk. sesamolie
- salt og peber
- Tilbehør:
- ris parboiled eller brune og limebåde
- Skær laksen i 1 cm tykkeskiver. Læg dem på bagepapir på enbageplade. Smør østerssauce over.Stil i ovnen ved 250 gr. i 5-8 min. påøverste ovnribbe.
- Skær eller bræk den træede del afaspargesene af. Steg aspargesene iolie på en pande 3-4 min. Tilsæt ingefærog evt. sesamolie. Krydr med saltog peber.
- Server lakseskiverne med aspargesog det foreslåede tilbehør.
- Energi pr. person: 1990 kilojoule (480 kcal)Energifordeling:Protein: 27 g – 23 %Kulhydrat: 55 g – 47 %Fedt: 16 g – 30 %