4 personer

Ingredienser

  • 400 g laksefilet uden skind
  • 4 spsk. østerssauce
  • 500 g grønne asparges
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. frisk reven ingefær
  • evt. 1 tsk. sesamolie
  • salt og peber
  • Tilbehør:
  • ris parboiled eller brune og limebåde

  1. Skær laksen i 1 cm tykkeskiver. Læg dem på bagepapir på enbageplade. Smør østerssauce over.Stil i ovnen ved 250 gr. i 5-8 min. påøverste ovnribbe.
  2. Skær eller bræk den træede del afaspargesene af. Steg aspargesene iolie på en pande 3-4 min. Tilsæt ingefærog evt. sesamolie. Krydr med saltog peber.
  3. Server lakseskiverne med aspargesog det foreslåede tilbehør.
  4. Energi pr. person: 1990 kilojoule (480 kcal)Energifordeling:Protein: 27 g – 23 %Kulhydrat: 55 g – 47 %Fedt: 16 g – 30 %