Laks med spinat og mandler
Skal du lave en nem lækker ret med laks, så prøv denne opskrift med spinat og mandler.
4 personer
Ingredienser
- Laks med spinat og mandler
- 200 g spæd spinat
- 5-6 forårsløg
- 500-600 g laksefilet i et helt stykke
- 1 dl vand
- salt, peber
- 100 g fetaost
- 50 mandelsplitter
- 1 spsk. olivenolie
- Tilbehør:
- citronbåde, sprøde ovnkartofler og tomatsalat.
- Skyl spinaten godt. Snit forårsløgene. Kom spinat og forårsløg i en gryde med 1 dl letsaltet vand. Kog det op, til spinaten falder sammen. Afdryp det i en sigte.
- Læg laksen i et smurt ovnfast fad, og krydr med salt og peber. Fordel spinat og forårsløg over laksen. Drys smuldret feta og mandler over. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 min., til fisken er mør.