M & M-cookies
Sprøde og lette kager til bådebørn og voksne.
35-40 stk.
Ingredienser
- 115 g blødt smør
- 25 g farin
- 75 g sukker
- 1 æg
- 1 tsk. vanilje
- 125 g mel
- 1 tsk. bagepulver
- ca. 100 g M&M-pastiller
- Pisk smør, farin og sukkerluftigt og cremet. Rør æg ogvanilje i blandingen, og tilsætmel, der er blandet med bagepulver.Ælt hurtigt dejen sammenmed omkring halvdelenaf chokoladepastillerne, og stildejen koldt, til den er blevetfast.
- Del dejen, og tril den til kuglermed fugtede hænder. Sætdem på pladen med megetgod afstand (regn med at bagedenne portion i 2-3 omgange),og pynt kuglerne med de resterendepastiller.
- Bag kagerne ved 170 gr.i 10-12 min. Lad dem blivekolde, inden de lægges i entæt dåse.