M & M-cookies

M & M-cookies

Sprøde og lette kager til bådebørn og voksne.

35-40 stk.

Ingredienser

  • 115 g blødt smør
  • 25 g farin
  • 75 g sukker
  • 1 æg
  • 1 tsk. vanilje
  • 125 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • ca. 100 g M&M-pastiller

  1. Pisk smør, farin og sukkerluftigt og cremet. Rør æg ogvanilje i blandingen, og tilsætmel, der er blandet med bagepulver.Ælt hurtigt dejen sammenmed omkring halvdelenaf chokoladepastillerne, og stildejen koldt, til den er blevetfast.
  2. Del dejen, og tril den til kuglermed fugtede hænder. Sætdem på pladen med megetgod afstand (regn med at bagedenne portion i 2-3 omgange),og pynt kuglerne med de resterendepastiller.
  3. Bag kagerne ved 170 gr.i 10-12 min. Lad dem blivekolde, inden de lægges i entæt dåse.