Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning
2
Ingredienser
- Knækbrød:
- 1 dl græskarkerner
- 2 dl sesamfrø
- 1 dl hørfrø
- 1 dl solsikkekerner
- 2 dl vand
- 2 æg
- 1 tsk salt
- Rosmarinhonning:
- 50 g flydende honning, f.eks. akaciehonning
- 4 stilke rosmarin, finthakkede
- 100 g Manchego eller en anden ost, du kan lide
- Frisk frugt, f.eks. mandariner
Sådan gør du
- Knækbrød:
- Sæt ovnen på 150 grader. Bland alle ingredienser til knækbrødet sammen. Beklæd en bageplade med bagepapir, og hæld knækbrødsdejen ud på papiret.
- Læg endnu et stykke bagepapir ovenpå, og fordel dejen i et tyndt lag ud over hele bagepladen med fingrene. Tag det øverste stykke papir af, og sæt knækbrødet i ovnen.
- Bag i ca. 1-1,5 time, til knækbrødet er helt sprødt. Hold øje undervejs, så det ikke brænder på.
- Honning:
- Bland honning og rosmarin i en lille skål.Servér osten i grove stykker med knækbrød, frugt og rosmarinhonning til.
- Tip! Tag osten ud af køleskabet i god tid, så den får stuetemperatur. Det gør smagen bedre.
PRØV OGSÅ: Geviche på skaldyr og æble