Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning

Manchego med nemt knækbrød og rosmarinhonning

2

Ingredienser

  • Knækbrød:
  • 1 dl græskarkerner
  • 2 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 dl vand
  • 2 æg
  • 1 tsk salt
  • Rosmarinhonning:
  • 50 g flydende honning, f.eks. akaciehonning
  • 4 stilke rosmarin, finthakkede
  • 100 g Manchego eller en anden ost, du kan lide
  • Frisk frugt, f.eks. mandariner

Sådan gør du

  1. Knækbrød:
  2. Sæt ovnen på 150 grader. Bland alle ingredienser til knækbrødet sammen. Beklæd en bageplade med bagepapir, og hæld knækbrødsdejen ud på papiret.
  3. Læg endnu et stykke bagepapir ovenpå, og fordel dejen i et tyndt lag ud over hele bagepladen med fingrene. Tag det øverste stykke papir af, og sæt knækbrødet i ovnen.
  4. Bag i ca. 1-1,5 time, til knækbrødet er helt sprødt. Hold øje undervejs, så det ikke brænder på.
  5. Honning:
  6. Bland honning og rosmarin i en lille skål.Servér osten i grove stykker med knækbrød, frugt og rosmarinhonning til.
  7. Tip! Tag osten ud af køleskabet i god tid, så den får stuetemperatur. Det gør smagen bedre.