Marinerede sild i urtedressing
(4 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Kogetid: 3 min.
- Ingredienser:
- ca. 175 g marinerede sild (drænet vægt)
- 2 spsk. sennepskorn
- ¾ dl mayonnaise
- 1½ dl skyr (eller cremefraiche, 38%)
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 dl krydderurter (en eller flere af følgende: kørvel, purløg, persille, dild)
- salt og peber
- Kog sennepskornenemed vand i 3 min., og laddem dryppe af i en sigte.
- Rør mayonnaise medskyr, sennep, afdryppedesennepskorn og ¾ af degrofthakkede krydderurter.
- Skær sildene i stykkerpå 3 cm, og vend dem idressingen. Smag evt.til med salt og peber ogmåske også mere sennep.
- Anret sildene på et fad,og drys med resten afkrydderurterne.