Marinerede sild i urtedressing

Marinerede sild i urtedressing

(4 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 15 min.
  • Kogetid: 3 min.
  • Ingredienser:
  • ca. 175 g marinerede sild (drænet vægt)
  • 2 spsk. sennepskorn
  • ¾ dl mayonnaise
  • 1½ dl skyr (eller cremefraiche, 38%)
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 dl krydderurter (en eller flere af følgende: kørvel, purløg, persille, dild)
  • salt og peber

  1. Kog sennepskornenemed vand i 3 min., og laddem dryppe af i en sigte.
  2. Rør mayonnaise medskyr, sennep, afdryppedesennepskorn og ¾ af degrofthakkede krydderurter.
  3. Skær sildene i stykkerpå 3 cm, og vend dem idressingen. Smag evt.til med salt og peber ogmåske også mere sennep.
  4. Anret sildene på et fad,og drys med resten afkrydderurterne.