Mazarinkager
Små søde mazarinkager er et hit blandt både børn og voksne. Prøv denne opskrift, hvor de toppes med chokolade og pyntes med nødder.
12-14 stks
Ingredienser
- ca. 400 g mørdej (se opskrift på citronmedaljer), overskuddet kan gemmes på køl i en uge eller fryses ned.
- Fyld:
- 100 g valnøddekerner
- 50 g kogt, kold kartoffel
- 2 æg
- 50 g smør
- 125 g sukker
- Pynt:
- chokolade og nødder
- Tryk dejen ud i 12-14 små forme, og skær kanten pæn. Mal nødderne fint, og mos kartoflen. Pisk æggene sammen med smør og sukker og derefter med nødder og kartofler.
- Fordel fyldet i formene, og bag de små kager ved 175 gr. i ca. 20 min. De er færdige, når de slipper formen.
- Lad kagerne blive helt kolde. Lidt før de skal serveres, pensles de med chokolade og pyntes med en nøddekerne.