Mørbrad a la thai
Måske har du været i Thailand, måske drømmer du om at komme dertil. Her er en lækker mørbradret, inspireret af maden på de kanter.
Mørbrad a la thai til 4 personer
Total:35 minutter
Ingredienser
- Mørbrad a la thai
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- 1 afpudset svinemørbrad
- 2 spsk. olie
- 2-4 tsk. rød karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 1-2 tsk. sambal oelek
- 2 spsk. fiskesovs
- 2 spsk. sukker
- ½ tsk. salt
- 50 g finthakkede peanuts
- Tilbehør:
- ris og dampede broccoli-buketter
Sådan laver du mørbrad a la thai
- 1. Skær mørbraden i ½ cm tykke skiver.
- 2. Varm en wok eller stegepande godt op med olie, og tilsæt den røde karrypasta. Lynsteg kødet 3-4 min.
- 3. Tilsæt kokosmælk, sambal oelek, fiskesovs, sukker, salt og peanuts. Kog det sammen ca. 5 min.
- 4. Servér med kogte ris og broccoli.
De bedste opskrifter & tip til lækker mørbrad
-
Mørbradbøffer - sådan afpudser du en mørbrad
-
Mørbradgryde med bacon, æbler og flødesovs
-
Svinemørbrad med pestokartofler
-
Mørbradgryde med sennepssovs
-
Vietnamesisk mørbradgryde
-
Mørbradgryde med champignon og perleløg
-
Klassisk mad fra 60'erne: Mørbradgryde
-
Grøn kartoffelmos og svinemørbrad med ostefyld
-
Helstegt mørbrad med svampe og løg
-
Mørbrad a la thai
-
Fyldt mørbrad på kartoffelbund
-
Klassisk mørbradgryde med cocktailpølser
-
Mørbradbøffer stegt med skinke og pasta med spinat
-
Indbagt mørbrad med tomatpesto
-
Grønne asparges og svinemørbrad med brunet rabarber-salvie-smør
-
Spaghetti med mørbrad