Mørbrad a la thai

Mørbrad a la thai

Måske har du været i Thailand, måske drømmer du om at komme dertil. Her er en lækker mørbradret, inspireret af maden på de kanter.

Mørbrad a la thai til 4 personer

Total:35 minutter

Ingredienser

  • Mørbrad a la thai
  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • 1 afpudset svinemørbrad
  • 2 spsk. olie
  • 2-4 tsk. rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1-2 tsk. sambal oelek
  • 2 spsk. fiskesovs
  • 2 spsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • 50 g finthakkede peanuts
  • Tilbehør:
  • ris og dampede broccoli-buketter

Sådan laver du mørbrad a la thai

  1.  
  2. 1. Skær mørbraden i ½ cm tykke skiver.
  3. 2. Varm en wok eller stegepande godt op med olie, og tilsæt den røde karrypasta. Lynsteg kødet 3-4 min.
  4. 3. Tilsæt kokosmælk, sambal oelek, fiskesovs, sukker, salt og peanuts. Kog det sammen ca. 5 min.
  5. 4. Servér med kogte ris og broccoli.