Mørk chokolade pleskner med nødder og bær

Mørk chokolade pleskner med nødder og bær

Ingredienser

  • Ca. 15 chokoladepleskner.
  • 200 g mørk chokolade
  • 50 g ristede hasselnøddesplitter
  • 50 g ristede mandelsplitter
  • 50 g tørrede morbær
  • 50 g tørrede gojibær

Sådan gør du

  1. Smelt 2/3 af chokoladen over vandbad. Når den er akkurat smeltet, blander du den sidste 1/3 i. Rør forsigtigt i chokoladen, til den har konsistens som blød tandpasta. Sæt små skefulde af den smeltede chokolade på en bageplade med bagepapir, og drys med lidt tørrede bær og nødde- og mandelsplitter.
  2. Lad plesknerne sætte sig et køligt sted, før du lægger dem til opbevaring i en dåse, husk bagepapir imellem lagene. Opbevar køligt.