Mormor-grønt med grillede pærer
Grillede pærer smager skønt i salaten.
MORMOR-GRØNT MED GRILLEDE PÆRER
(4 pers.)
Tid: 20 min.
1 lille spidskål
1 fennikel
2 pærer
Mormordressing:
1 dl piskefløde
saft af ½-1 citron
2 tsk. sukker
friskkværnet peber
Annonse
1. Fjern stok og de yderste blade af kålen, og snit den fint. Snit fennikel fint. Brug evt. et mandolinjern.
2. Skær pærerne i skiver, og grill dem på begge sider.
3. Rør fløde med citron og sukker, og krydr med peber.
4. Anret spidskål med fennikel og pærer, og server med dressingen.
► SE OGSÅ: Old school T-bone steak med pisket smør
► SE OGSÅ: Grillet forårsgrønt med peber og parmesan
► SE OGSÅ: Grillstegte foreller med blomkål og kapers