Old school T-bone steak med pisket smør
Saftig bøf på grillen...
OLD SCHOOL T-BONE STEAK MED PISKET SMØR
(4 pers.)
Tid: 20 min.
4 T-bone steaks
salt og peber
500 g små tomater på stilk
Pisket smør:
100 g smør (stuetemperatur)
1 spsk. olivenolie
2 spsk. græsk yoghurt
1 fed hvidløg
Annonse
2 stilke estragon
1. Pisk smørret blødt med olivenolie, yoghurt, presset hvidløg og hakket estragon. Ælt det sammen, og stil det tildækket i køleskabet.
2. Krydr bøfferne med salt og peber, og steg på grillen i ca. 3 min. på hver side, afhængig af, hvor rødt du ønsker kødet. Grill tomaterne samtidig.
3. Server T-bone steak med pisket smør og grillede tomater.
► SE OGSÅ: Grillet forårsgrønt med peber og parmesan
► SE OGSÅ: Grillstegte foreller med blomkål og kapers
► SE OGSÅ: Skindstegt kulmule og fennikelsalat