Nudelsalat med teriyakistegt kød

Nem nudelsalat med teriyakistegt kød

Prøv den nemme nudelsalat med teriyakistegt kød, der serveres med limebåde og cashewnødder.

4 personer

Ingredienser

  • 2 stegte svinekoteletter uden ben, 2 cm tykke
  • 1 spsk. olie
  • 4-5 spsk. teriyakisauce
  • 200 g ægnudler
  • 200 g små buketter broccoli
  • 1 hjertesalat
  • 1 mango
  • 2 gulerødder
  • 1 lille rød thaichili eller 1 tsk. sambal oelek
  • 1 spsk. tahin (kan udelades)
  • 4 spsk. lime- eller citronsaft
  • 2 spsk. sojasauce
  • 2 spsk. olie
  • Frisk koriander
  • limebåde og cashewnødder

Sådan gør du

  1. Skær de stegte koteletter i lange, tynde skiver. Varm olien op i en wok eller på en stegepande. Steg kødstrimlerne i olie og teriyakisauce et par min.
  2. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen, kog broccolibuketterne med 2 min. af kogetiden. Kom nudler og broccoli i en si, og overbrus dem med koldt vand. Afdryp, og anret dem på et fad. Skyl og snit hjertesalaten.
  3. Skræl mangoen, og skær den i både. Skær gulerødderne i meget tynde stænger. Bland salat, mango og gulerødder med nudel-broccoliblandingen.
  4. Hak thaichilien fint, og pisk den sammen med tahin, limesaft, sojasauce og olie. Dryp dressingen over salaten.
  5. Fordel de stegte koteletstrimler over. Pynt med koriander. Server med limebåde og cashewnødder til drys.