Nudler med kylling og karry
4 personer
Ingredienser
- Nudler med kylling og karry
- 250 g hvidkål
- 2 løg
- 4 gulerødder
- 500 g hakket kylling
- 1 spsk. karry
- 4 dl bouillon
- 1 dl sojasauce
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. fintreven ingefærknold
- 2 spsk. lime- eller citronsaft
- salt, peber
- 250 g ægnudler
- Pynt:
- evt. persille
- Snit kålen i fine strimler. Pil løgene, og skær dem itern. Skær gulerødderne i tynde små stænger.
- Svits det hakkede kød i olie, til det har skiftetfarve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det kortmed. Tilsæt bouillon, sojasauce, hvidløg, ingefær oglimesaft. Kog retten op, og lad den snurre ca. 15 min.under låg.
- Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen,og afdryp dem. Kom dem i retten, og varm dem med2-3 min. Smag til med salt og peber. Ved serveringkan du evt. pynte med persille.