Nudler med kylling og karry

Nudler med kylling og karry

4 personer

Ingredienser

  • Nudler med kylling og karry
  • 250 g hvidkål
  • 2 løg
  • 4 gulerødder
  • 500 g hakket kylling
  • 1 spsk. karry
  • 4 dl bouillon
  • 1 dl sojasauce
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. fintreven ingefærknold
  • 2 spsk. lime- eller citronsaft
  • salt, peber
  • 250 g ægnudler
  • Pynt:
  • evt. persille

  1. Snit kålen i fine strimler. Pil løgene, og skær dem itern. Skær gulerødderne i tynde små stænger.
  2. Svits det hakkede kød i olie, til det har skiftetfarve. Tilsæt karry og grønsager, og svits det kortmed. Tilsæt bouillon, sojasauce, hvidløg, ingefær oglimesaft. Kog retten op, og lad den snurre ca. 15 min.under låg.
  3. Kog ægnudlerne efter anvisning på emballagen,og afdryp dem. Kom dem i retten, og varm dem med2-3 min. Smag til med salt og peber. Ved serveringkan du evt. pynte med persille.