Oksedeller med kokos

Oksedeller med kokos

Oksefrikadeller, godt krydret bl.a.med karry og kokos, er lækre -og et eksotisk islæt på middagsbordet.

2 personer

Ingredienser

  • 250 g hakket oksekød
  • ¼ tsk. salt
  • ½ løg
  • 1 lille fed hvidløg
  • 1 tsk. stærk karry
  • 2 spsk. kokosmel
  • 1 æg
  • salt og peber
  • 15 g smør
  • ½ spsk. olie
  • Tilbehør: kogte ris, mangochutney og grønsager

  1. Rør kødet sejt med ¼ tsk. salt og tilsæt revet løg, presset hvidløg og karry. Rør det til fars med kokosmel og æg, og smag til med salt og peber.
  2. Form farsen til frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie ca. 10 min.
  3. Servér med kogte ris, mangochutney og f.eks. stegte tomater.