Opskrift: Kikærtepandekager med bagte grøntsager
Lækker glutenfri opskrift på pandekager på kikærter med bagte grøntsager.
Denne opskrift på kikærtepandekager med bagte grøntsager er udviklet af Vægtkonsulenterne og sikrer Vores Børns læsere et næringsrigt måltid. Læs mere om Vægtkonsulenterne her
4 portioner
4 stk æg
340 g tilberedte kikærter
100 g skyr
4 håndfuld blandede krydderurter
8 tsk karry
salt & peber
4 tsk olie til stegning/bagning/pensling
Bagte grøntsager
400 g tomat
400 g aubergine
salt
Sådan gør du
Kør ægget med kikærter og skyr i en minihakker. Skyl, slyng og hak krydderurterne, tilsæt dem sammen med karry og kør til en grov konsistens. Steg kikærtemassen i pandekageklatter på begge sider i varm olie, til de er gyldne. Spis kikærtepandekagerne sammen med bagte grøntsager.
Skyl tomat og aubergine og skær dem begge i skiver. Læg på bagepapir på en bageplade. Krydr med salt og bag i ovnen ved 200° i ca. 15 minutter.
TIP
Krydderurter kunne her være f.eks. mynte, koriander og persille. Pynt med lidt ekstra krydderurter til slut.