Påske-cookiecake
Overrask familien og venner med sjove påskeæg. Her har vi bagt en kæmpe cookie, der både er formet som et påskeæg og også er pyntet med små, farverige æg. Påske-cookiekagen er et sikkert hit hos både børn og barnlige sjæle.
1 stk.
Ingredienser
- 100 g smør
- 100 g sukker
- 2 spsk. sirup
- 1 lille æg
- 125 g hvedemel
- ¼ tsk. salt
- 1½ tsk. vaniljesukker
- 120 g havregryn
- ¾ tsk. natron
Pynt:
- 1 pose kongemandler fra Toms
Sådan gør du:
- Pisk smør, sukker og sirup godt sammen med en håndmikser. Pisk ægget i ca. 1 min.
- Kom hvedemel, salt, vaniljesukker, havregryn og natron i. Rør ca. 2 min.
- Fordel dejen i 1 æggeformet cookie på bagepapir ca. 1 cm høj.
- Bag kagen ved 175 gr. ca. 15 min.
- Tag kagen ud og fordel straks kongemandlerne over, og tryk dem let ned i kagedejen. Lad kagen afkøle.