Sprød kylling stegt i parmasan

Parmasanstegt kylling

Sprød kylling med knasende salat & hot salsa.

4

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 1 dl pankorasp
  • 2-3 spsk fintreven parmesan
  • salt, peber
  • olie til stegning
  • 200 g grønne aspsarges
  • 1 fennikel
  • 1-2 spsk høvlet skal af ubehandlet citron
  • en håndfuld mikrosalater eller persille
  • Tomat-chili-salsa:
  • 2 store tomater
  • ½ rødløg
  • 1 udkernet chili
  • 1 spsk lys balsamico
  • lidt røget paprika

  1. Sådan gør du: Flæk kyllingebrysterne igennem, vend dem i rasp blandet med parmesan, salt og peber. Steg dem gyldne et par minutter på hver side. Lav salsaen: Hak og bland tomater, løg og chili. Smag til med balsamico, salt, peber og lidt røget paprika. Høvl asparges og fennikel. Vend de to ting med citronskal og mikrosalater eller persille, og server kødet med salat og tomat-chili-salsa.
  2. Energi pr. person: 310 kcal, fedt 30%, protein 44%, kulhydrat 26%