Pasta med kylling, bønner og tomater
Nem og hurtig aftensmad med pasta - her koger vi kylling og fuldkornspasta og serverer den med bønner, nem pesto og tomater til.
4 personer
Total:30 minutter
Ingredienser
- 500 g kyllingebrystfilet
- salt
- 175 g fuldkornspasta, f.eks. penne
- 300 g grønne bønner
- Nem pesto:
- 3 spsk. mandler
- 30 g parmesanost, friskreven
- 1-2 fed presset hvidløg
- 1 bdt. persille
- 2 spsk. olivenolie
- 3 spsk. vand
- ¾ tsk. salt
- peber
- Pynt:
- evt. 1 tsk. friskhakket rød chili
- Tilbehør:
- citronbåde
- 4 tomater i både
Sådan laver du pasta med kylling:
- Kog kyllingebrystfileterne i letsaltet vand ca. 20 min. under låg. Skær dem i tern.
- Kog pastaen efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Nip og kog bønnerne med i 6 min.
- Kom ingredienserne til pestoen i en blender eller foodprocessor, og mix det jævnt. Vend pestoen i pastaen, og fordel kylling og evt. lidt friskhakket chili over. Giv citronbåde og tomater til.