Pasta med lynstegt kalv, asparges & spinat
Nyd den lækre forårsret med pasta, kalv, asparges og spinat
Næringsindhold
- Energi pr. person:460 Kcal
- Fedt:27 %
- Protein:23 %
- Kulhydrat:50 %
4
Ingredienser
- 2 kalvekoteletter ca. 300 g
- salt, peber
- 1 spsk olivenolie
- 350 g asparges
- ½ bakke babyspinat lidt frisk mynte
- 300 g fuldkornsfettuccine eller pappardelle
- 1,5 dl cremefraiche 9 %
- 1-2 spsk fuldkornssennep
Sådan gør du:
- Skær kødet i tykke strimler og vend dem med salt og peber. Varm olien i en stor pande og steg kødet ved rask varme i 2-3 minutter. Snit aspargesene i mindre stykker, kom dem ved kødet og steg videre i yderligere et par minutter. Vend spinat og evt. frisk mynte i til sidst og lad den falde lidt sammen. Kog pastaen efter anvisningen, afdryp og vend den med cremefraiche, sennep og server med det lynstegte kalvekød og grønsager.