Pastasalat med kylling og citron

Pastasalat med kylling og citron

(2 personer)

Ingredienser

  • Arbejdstid: 20 min.
  • Koge/stegetid: 15 min.
  • Ikke fryse-egnet
  • 150 g pasta
  • olivenolie
  • citronpeber
  • 2 kyllingebryster (eller 275 g kalkun)
  • 150 g sukkerærter
  • 2-3 spsk pinjekerner
  • 1 spsk dijonsennep
  • 2 spsk citronsaft
  • bredbladet persille
  • salt og peber

  1. Kog pastaen efter pakkens anvisning, lad den dryppe af ien sigte og hæld den over i en skål. Vend 1 spsk olie i pastaenog krydr med citronpeber.
  2. Krydr kødet med salt ogcitronpeber og steg det på en pande med olie – hele kyllingebrysterca. 15 min. i alt, kalkunschnitzler 3-4 min. på hverside.
  3. Skær kødet i strimler og vend det i pastaen sammenmed fintsnittede sukkerærter og ristede pinjekerner.
  4. Pisksennep og citronsaft sammen og tilsæt 2-3 spsk olivenolie,salt og peber.
  5. Vend dressingen i pastasalaten og anret i enskål eller på 2 tallerkner. Pynt med persille.