Pastasalat med kylling og citron
(2 personer)
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Koge/stegetid: 15 min.
- Ikke fryse-egnet
- 150 g pasta
- olivenolie
- citronpeber
- 2 kyllingebryster (eller 275 g kalkun)
- 150 g sukkerærter
- 2-3 spsk pinjekerner
- 1 spsk dijonsennep
- 2 spsk citronsaft
- bredbladet persille
- salt og peber
- Kog pastaen efter pakkens anvisning, lad den dryppe af ien sigte og hæld den over i en skål. Vend 1 spsk olie i pastaenog krydr med citronpeber.
- Krydr kødet med salt ogcitronpeber og steg det på en pande med olie – hele kyllingebrysterca. 15 min. i alt, kalkunschnitzler 3-4 min. på hverside.
- Skær kødet i strimler og vend det i pastaen sammenmed fintsnittede sukkerærter og ristede pinjekerner.
- Pisksennep og citronsaft sammen og tilsæt 2-3 spsk olivenolie,salt og peber.
- Vend dressingen i pastasalaten og anret i enskål eller på 2 tallerkner. Pynt med persille.