Pizza calzone
Lækker og børnevenlig pizza calzone.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 15 min.
- Stege/bagetid: 25 min.
- 1 pakke færdig pizzadej (400 g)
- 200 g hakket oksekød
- 1/2 spsk olie
- 1 lille løg
- 1 fed hvidløg
- 125 g svampe
- 1-2 dl færdig pasta/pizzasovs
- salt og peber
- 75 g mozzarellaost
- Tilbehør:
- Salat
Sådan laver du calzone
- Tænd ovnen på 225 grader. Brun kødet på en pande med olie og tilsæt finthakket løg og hvidløg samt de udskårne svampe.
- Lad det stege et par min. og tilsæt sovs.
- Lad kødet simre i sovsen 5 min., smag til med salt og peber og hæld det ud på en tallerken til afkøling.
- Rul dejen ud og del den i 2 stykker.
- Fordel kødsovsen på den ene halvdel af hvert dejstykke.
- Læg tynde skiver ost på kødet og fold dejen over fyldet.
- Tryk kanterne sammen med en gaffel og bag pizzaerne 12-15 min.
- Servér med salat.