Pizza med champignoner, artiskokker og parmesan
2-4 pizzaer
Ingredienser
- 1 portion pizzadej
- 1 portion tomatsauce
- (se Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce)
- Fyld:
- 250 g champignoner
- 1 spsk. olivenolie
- 1 glas grillede artiskokker i olie
- ½ courgette skåret i tynde
- skiver
- 200 g revet pizzaost
- 1 spsk. finthakket rosmarin
- 2 tsk. oregano
- 1 spsk. olivenolie
- Rens champignonerne, og skær dem i skiver. svits dem i olie, til de er gyldne.
- Her har vi rullet pizzadejen ud til ovale pizzaer. Fordel tomatsaucen på pizzabundene. Kom champignoner og artiskokker i mindre stykker samt courgetteskiver over. Fordel osten ovenpå. drys med rosmarin og oregano, og dryp med olivenolie.
- Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20min.