Pizza med champignoner, artiskokker og parmesan

Pizza med champignoner, artiskokker og parmesan

2-4 pizzaer

Ingredienser

  • 1 portion pizzadej
  • 1 portion tomatsauce
  • (se Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce)
  • Fyld:
  • 250 g champignoner
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 glas grillede artiskokker i olie
  • ½ courgette skåret i tynde
  • skiver
  • 200 g revet pizzaost
  • 1 spsk. finthakket rosmarin
  • 2 tsk. oregano
  • 1 spsk. olivenolie

  1. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. svits dem i olie, til de er gyldne.
  2. Her har vi rullet pizzadejen ud til ovale pizzaer. Fordel tomatsaucen på pizzabundene. Kom champignoner og artiskokker i mindre stykker samt courgetteskiver over. Fordel osten ovenpå. drys med rosmarin og oregano, og dryp med olivenolie.
  3. Bag pizzaerne ved 225 gr. på midterste ovnribbe ca. 20min.