Pizza med grønkål

Nem pizza med grønkål

En anderledes og velsmagende pizza. Her putter vi grønkål, ricotta og tomat på fuldkornspizzabunde - det giver en god, rustik og mættende pizza!

4 personer

Ingredienser

  • Arbejdstid: 30 min.
  • Bagetid: 15 min.
  • 2 pakker færdig fuldkornspizzadej
  • olivenolie (til stegning)
  • 250 g små cherrytomater
  • 300 g grønkål
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 knivspids chiliflager
  • 250 g ricottaost
  • Drys:
  • 100 g parmesan
  • 1 citron (øko)
  • Tilbehør: evt. tomatsalat

Sådan laver du pizza med grønkål

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Læg de 2 pizzadeje på en bageplade med bagepapir.
  3. Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
  4. Skyl grønkålen, kassér de grove stilke, og skær grønkålen i strimler.
  5. Steg tomater i olie på en varm pande i et par min. Sluk for blusset, og kom salt, peber, chiliflager, fintrevet citronskal og grønkål på panden. Vend det hele godt sammen.
  6. Smør pizzabundene med ricotta, og fordél grøntsagerne fra panden på pizzaerne.
  7. Bag pizzaerne ved 200 grader i ca. 15 min., til bunden er sprød.
  8. Servér pizzaerne med groftrevet parmesan og fintrevet citronskal over. Servér evt. en tomatsalat til.