Nem pizza med grønkål
En anderledes og velsmagende pizza. Her putter vi grønkål, ricotta og tomat på fuldkornspizzabunde - det giver en god, rustik og mættende pizza!
4 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 15 min.
- 2 pakker færdig fuldkornspizzadej
- olivenolie (til stegning)
- 250 g små cherrytomater
- 300 g grønkål
- 1 spsk. olivenolie
- salt og friskkværnet peber
- 1 knivspids chiliflager
- 250 g ricottaost
- Drys:
- 100 g parmesan
- 1 citron (øko)
- Tilbehør: evt. tomatsalat
Sådan laver du pizza med grønkål
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Læg de 2 pizzadeje på en bageplade med bagepapir.
- Skyl tomaterne, og skær dem i kvarte.
- Skyl grønkålen, kassér de grove stilke, og skær grønkålen i strimler.
- Steg tomater i olie på en varm pande i et par min. Sluk for blusset, og kom salt, peber, chiliflager, fintrevet citronskal og grønkål på panden. Vend det hele godt sammen.
- Smør pizzabundene med ricotta, og fordél grøntsagerne fra panden på pizzaerne.
- Bag pizzaerne ved 200 grader i ca. 15 min., til bunden er sprød.
- Servér pizzaerne med groftrevet parmesan og fintrevet citronskal over. Servér evt. en tomatsalat til.