4 personer

Ingredienser

  • 2 dl tomatpuré eller italiensk
  • tomatsauce fra glas
  • 100 g skinke i skiver eller strimler
  • ½ ds. afdryppede kikærter
  • 125 g reven pizzaost, gerne
  • frisk mozzarella
  • 2 tsk. oregano
  • 100 g spæd frisk spinat
  • Tilbehør: tomatsalat
  • Se opskrift på pizzadej her: Grundopskrift på pizzadej og tomatsauce

  1. Udrør gæren i vandet. Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen, og ælt den meget smidig. Lad den hæve ca. 1 time.
  2. Rul dejen ud til en rund plade, og læg den på bagepapir. Smør tomatpureen på bunden, og fordel skinke og kikærter over. Drys med ost og oregano, og stil pizzaen i ovnen ved 250 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe.
  3. Skyl spinaten godt, og afdryp den helt i en sigte. Fordel den friske spinat over pizzaen og server straks.