Michelle Kristensen opskrift: Pølsehorn
Spis de sunde pølsehorn sammen med gnavegrønt og evt. en dip til dine grøntsager. Du kan også servere dijonsennep og tomatpuré eller lidt ketchup til.
Næringsindhold
- Protein:14 %
5 stk
Dej
- 1 broccolihoved, skåret i mindre stykker
- 4 store æg
- 5 spsk havregryn
- 2 spsk fiberHUSK
- ½ tsk salt
- ½ tsk bagepulver
- 2 håndfulde gnavegrønt
- 1 portion fedt – evt. en god dip til grøntsagerne
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Kom broccolien i en foodprocessor og kør det til fine små stykker.
- Tilsæt æg, havregryn, fiberHUSK, salt og bagepulver, og kør det hele sammen til en ensartet dej.
- Lad dejen stå og sætte sig i 10 minutter, så fiberHUSK’en begynder at suge væske til sig, og dejen bliver mere fast.
- Form herefter 5 pølsehorn ved at lægge en stor klat broccolidej på bagepapiret. Form dejen, så den får facon som pølsen.
- Kom herefter pølsen på dejen og en klat broccolidej ovenpå. Med dine hænder samler du dejen rundt om pølsen.
- Sørg for, at dejen er så tynd som mulig, uden at der kommer huller i den. Bag pølsehornene i den varme ovn i ca. 20-25 minutter.