Michelle Kristensen opskrift: Pølsehorn

Michelle Kristensen opskrift: Pølsehorn

Spis de sunde pølsehorn sammen med gnavegrønt og evt. en dip til dine grøntsager. Du kan også servere dijonsennep og tomatpuré eller lidt ketchup til.

Næringsindhold

  • Protein:
    14 %

5 stk

Dej

  • 1 broccolihoved, skåret i mindre stykker
  • 4 store æg
  • 5 spsk havregryn
  • 2 spsk fiberHUSK
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk bagepulver
  • 2 håndfulde gnavegrønt
  • 1 portion fedt – evt. en god dip til grøntsagerne

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Kom broccolien i en foodprocessor og kør det til fine små stykker.
  2. Tilsæt æg, havregryn, fiberHUSK, salt og bagepulver, og kør det hele sammen til en ensartet dej.
  3. Lad dejen stå og sætte sig i 10 minutter, så fiberHUSK’en begynder at suge væske til sig, og dejen bliver mere fast.
  4. Form herefter 5 pølsehorn ved at lægge en stor klat broccolidej på bagepapiret. Form dejen, så den får facon som pølsen.
  5. Kom herefter pølsen på dejen og en klat broccolidej ovenpå. Med dine hænder samler du dejen rundt om pølsen.
  6. Sørg for, at dejen er så tynd som mulig, uden at der kommer huller i den. Bag pølsehornene i den varme ovn i ca. 20-25 minutter.

Ny krop på 4 uger

10.000 danske kvinder har i de seneste seks år tabt sig på Michelle Kristensens MK Bootcamp. I fire uger har Michelle fulgt kvinderne på tæt hold, fyldt deres hjerner med viden, inspiration og motivation – og lært dem at træne og spise på en måde, der både virker med det samme og er til at holde ud i længden. Målet har aldrig været at sætte ny verdensrekord i antal tabte kilo på kortest tid, men at få sundheden ind under huden, så de aldrig ønsker at slippe den igen.

Læs mere om bogen her: Få en ny krop på 4 uger med Michelle Kristensen

Find bogen her MichelleKristensen.dkbog.jpg