Opskrift på porrekikærtesuppe med parmesan

Porre-kikærtesuppe med parmesan

4

Ingredienser

  • 2 spsk smør
  • 3 porrer skåret i skiver
  • 2 løg hakket
  • 3 fed hvidløg hakket
  • 150 g kikærter, opblødt natten over og kogt i en time
  • 1 liter vand
  • 2 spsk bouillon morga
  • havsalt og peber
  • 5 spsk olivenolie
  • parmesan

Sådan laver du suppen

  1. Varm smør i gryden og kom porrer løg og hvidløg i og lad stege på mellem varme, til de er gennemsigtige. Kom kikærter i gryden og vand med bouillon. Lad det simre i ca. 20 min. Krydr med havsalt og peber. Blend suppen og kom evt. mere vand ved, hvis den er for tyk. Servér den rygende varm med revet parmesan og lidt olivenolie dryppet over.