Postfitness supersalat
Gode kilder til protein efter hård træning.
1 portion
Ingredienser
- 60 g almindelig, sort eller rød quinoa
- ¼ lille agurk
- ¼ lille iceberg
- ½ alm. gulerod
- ½ spiseæble
- 1 moden tomat
- ½-1 frisk rød chili
- 2 kviste frisk mynte
- 1 lille håndfuld spæde spinatblade
- 1 lime
- 1 stor spsk yoghurt naturel
- 1 tsk stærk chilisauce
- 80 g stegt kyllingebryst uden skind
- ½ bakke karse
- Sådan gør du: Kog quinoaen, og lad den dryppe af. Frem med skærebrættet, og hak/skær agurk, salat, gulerod, æble og tomat i mindre stykker. Hak chilien fint, pluk bladene af mynten, og kom begge dele i en skål sammen med spinatbladene. Pres limesaften i, og tilsæt yoghurten. Stænk chilisaucen ud over, og vend det hele godt sammen. Vend quinoaen i, pluk kyllingen i strimler, og tilsæt den. Smag til med havsalt og peber og evt. lidt mere chilisauce og limesaft, hvis det vil klæde retten. Server salaten i en skål eller pakket ind i en wrap, hvis den skal med ud i verden. Drys karsen over.