jamie oliver salat fitness

Postfitness supersalat

Gode kilder til protein efter hård træning.

1 portion

Ingredienser

  • 60 g almindelig, sort eller rød quinoa
  • ¼ lille agurk
  • ¼ lille iceberg
  • ½ alm. gulerod
  • ½ spiseæble
  • 1 moden tomat
  • ½-1 frisk rød chili
  • 2 kviste frisk mynte
  • 1 lille håndfuld spæde spinatblade
  • 1 lime
  • 1 stor spsk yoghurt naturel
  • 1 tsk stærk chilisauce
  • 80 g stegt kyllingebryst uden skind
  • ½ bakke karse

  1. Sådan gør du: Kog quinoaen, og lad den dryppe af. Frem med skærebrættet, og hak/skær agurk, salat, gulerod, æble og tomat i mindre stykker. Hak chilien fint, pluk bladene af mynten, og kom begge dele i en skål sammen med spinatbladene. Pres limesaften i, og tilsæt yoghurten. Stænk chilisaucen ud over, og vend det hele godt sammen. Vend quinoaen i, pluk kyllingen i strimler, og tilsæt den. Smag til med havsalt og peber og evt. lidt mere chilisauce og limesaft, hvis det vil klæde retten. Server salaten i en skål eller pakket ind i en wrap, hvis den skal med ud i verden. Drys karsen over.