Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping

Sådan laver du indiske papadum med krydret tomattopping

Du kan købe papadums i velassorterede supermarkeder, f.eks. fra Patak. De er supernemme at tilberede. Og selvom de ikke er verdens sundeste, er de skønne at toppe med dejlige krydrede tomater.

Ingredienser

  • 4 tomater
  • 3 spsk hakkede løg
  • 3 spsk hakket koriander
  • 4 spsk citronsaft + til tilsmagning
  • 1 spsk garam masala
  • 2 tsk jomfru i det grønne
  • salt
  • 8 papadum
  • olie til stegning

Opskrift: Indisk papadum med krydret tomattopping

  1. Skær tomaterne i tern, og vend dem med løg, koriander, citronsaft, garam masala og jomfru i det grønne. Smag til med citron.
  2. Tilbered papadums i varm olie, efter anvisningen på pakken. Anret varme, sprøde papadums med tomatsalaten på toppen, og servér så hurtigt som muligt!

Tip:

Har du gæster til middag, kan du med fordel servere papadums til forret med tomatsalaten som tilbehør, og evt. med en simpel yoghurtdressing også.