Salat med vandmelon, croutoner og feta
4
Ingredienser
- 1 agurk
- 1 rødløg
- 150 g feta
- 16 meget tynde skiver flutes
- 3 spsk olivenolie
- ½ citron, saften heraf
- salt og sort peber
- 1 håndfuld mynteblade
Sådan laver du salaten
- 1. Fordel brødskiverne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med 1 spsk. af olien. Drys med salt, og bag dem sprøde i en 180 grader varm ovn i ca. 5 minutter, til de er gyldne. Tag dem ud, og lad dem køle af.
- 2. Skær melonen i tern. Flæk agurken, skrab kernerne ud, og skær den i tern. Snit løget i tynde strimler. Kom det hele i en skål, og smuldr fetaen over. Dryp med resten af olien og citronsaft, krydr med lidt salt og peber, og kom croutonerne ved.