Salat opskrift med vandmelon, croutoner og feta

Salat med vandmelon, croutoner og feta

4

Ingredienser

  • 1 agurk
  • 1 rødløg
  • 150 g feta
  • 16 meget tynde skiver flutes
  • 3 spsk olivenolie
  • ½ citron, saften heraf
  • salt og sort peber
  • 1 håndfuld mynteblade

Sådan laver du salaten

  1. 1. Fordel brødskiverne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med 1 spsk. af olien. Drys med salt, og bag dem sprøde i en 180 grader varm ovn i ca. 5 minutter, til de er gyldne. Tag dem ud, og lad dem køle af.
  2. 2. Skær melonen i tern. Flæk agurken, skrab kernerne ud, og skær den i tern. Snit løget i tynde strimler. Kom det hele i en skål, og smuldr fetaen over. Dryp med resten af olien og citronsaft, krydr med lidt salt og peber, og kom croutonerne ved.