Sandwich med avocado og varmrøget laks
4 stk.
Ingredienser
- 4 grove sandwichboller
- 4 sprøde salatblade
- 2 avocadoer
- 100 g varmrøget laks
- 2 spsk. skummetmælksyoghurt
- 1 spsk. citronsaft
- salt, peber
- 1/2 sommerløg i tern
- Tilbehør
- gulerødder og radiser til at spise sammen med sandwichen
- Varm bollerne, og flæk dem.
- Fordel salatbladene på bundene. Fordel avocadokødi både og stykker af laks over. Smag yoghurten til med citronsaft, salt og peber, og dryp det over. Drys løg over, og krydr med salt og peber. Læg toppene over.
- 1490 kilojoule (360 kcal)Protein: 14 g – 16 %Kulhydrat: 54 g – 61 %Fedt: 9 g – 23 %