Sensommerpizza med svampe
1 pizza
Ingredienser
- Dej:
- 25 g gær
- 2 dl lunkent vand
- 1 tsk. salt
- 1 knsp. sukker
- 1½ spsk. olie
- ca. 300 g hvedemel
- Fyld:
- ½ dåse flåede tomater
- salt og peber
- 2 tomater
- 250 g blandede svampe
- lidt tørret el. frisk oregano
- 50 g revet ost
- Rør gæren ud i vandet, og tilsæt salt, sukker og olie. Hæld melet i lidt ad gangen, og ælt dejen godt. Lad dejen hæve 20 min.
- Rul dejen ud, og læg den på en bageplade. Fordel de flåede tomater over bunden. Krydr med salt og peber.
- Skær de friske tomater og svampene i skiver, og fordel dem på pizzaen. Drys med lidt tørret oregano og revet ost, og bag pizzaen i ovnen ved 200 gr. ca. 20 min.