Sensommerpizza med svampe

Sensommerpizza med svampe

1 pizza

Ingredienser

  • Dej:
  • 25 g gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 1 tsk. salt
  • 1 knsp. sukker
  • 1½ spsk. olie
  • ca. 300 g hvedemel
  • Fyld:
  • ½ dåse flåede tomater
  • salt og peber
  • 2 tomater
  • 250 g blandede svampe
  • lidt tørret el. frisk oregano
  • 50 g revet ost

  1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt salt, sukker og olie. Hæld melet i lidt ad gangen, og ælt dejen godt. Lad dejen hæve 20 min.
  2. Rul dejen ud, og læg den på en bageplade. Fordel de flåede tomater over bunden. Krydr med salt og peber.
  3. Skær de friske tomater og svampene i skiver, og fordel dem på pizzaen. Drys med lidt tørret oregano og revet ost, og bag pizzaen i ovnen ved 200 gr. ca. 20 min.