Skøn nytårsdessert: Syllabub
Syllabub er en traditionel engelsk dessert, der kan spores helt tilbage til 1600-tallet. Den smager fantastisk, og så er den hurtig at lave.
Dessert til 6 personer
Total:15 minutter
Ingredienser
- 50 g sukker
- 2 spsk. appelsinsaft
- 3 spsk. Amaretto
- 5 dl piskefløde
- 12 makroner
- 6 passionsfrugter
- 5 japanske kirsebær
Sådan laver du syllabub
- Hæld sukker i en stor skål sammen med appelsinsaft og Amaretto.
- Tilsæt fløden. Pisk med et piskeris, til cremen bliver blød og luftig.
- Knus to makroner i hvert glas. Hæld cremen over. Pynt med passionsfrugt og japanske kirsebær.
- Tip: Tilbered desserten lige før den skal spises. Sørg for, at glassene med knuste makroner er klar på forhånd.
De bedste opskrifter til dit nytår
-
Champagnemojito
-
Nytår: 11 skønne opskrifter på velkomstdrinks og cocktails til årets sidste fest
-
Lækre snacks til nytårstalen: 3 nemme hapser
-
9 skønne hovedretter til nytårsaften
-
Børnevenlig nytårsmenu: Nytårsmad med krudt i
-
Festlig nytårsmenu med små retter
-
Nytårsmenu med skaldyr
-
Vegetarisk nytårsmenu: 10 lækre opskrifter
-
Klassisk nytårsmenu med med stegt torsk, dyremedaljoner & tærte
-
Brownielagkage med champagneflødeskum
-
Chokolademousse med Baileys salted caramel & karamelpopcorn
-
Festlige nytårsfristelser: Solbærflødeboller